Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dennis Wijbenga uit Stadskanaal blijft verbazen

Dennis Wijbenga (F: RTVS)

Dennis Wijbenga (F: RTVS)

AMSTERDAM – Dennis Wijbenga, lid van ZPC-Stadskanaal, blijft uitstekend presteren in het Open Water zwemcircuit. Ook nu weer haalde hij elke keer, dat hij aan de start verscheen,een podiumplek. Het begon afgelopen zaterdag bij de Bosbaan in Amsterdam. Hij finishte op de 1000 meter schoolslag masters 20+ als tweede. Op de dubbele afstand (de 2000m. schoolslag senioren) eindigde Dennis als derde. Een tweede plaats werd behaald op de 1000m vrijeslag. Op zondag ging de strijd verder in de Gaasperplas, eveneens bij Amsterdam. Op deze locatie won Dennis de 1000m. schoolslag masters 20+. Hier tikte hij op de 2000m. schoolslag heren senioren als derde aan. Op de 2500 meter vrijeslag heren masters 20+ finishte Dennis eveneens als derde.

Komende zaterdag zal Dennis in Anna Paulowna aan de start verschijnen. Hij gaat daar uitkomen op de 1000m. vrijeslag masters, de 3000m. schoolslag senioren en de 1000 meter schoolslag masters

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.