Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zomermarkten in Stadskanaal

Henk Harders

Henk Harders

STADSKANAAL – Morgen, 24 juli, volgt de  tweede zomermarkt aan de Europalaan – Navolaan met een optreden van de bekende zanger, Henk Harders. De populaire zanger is te vinden aan de Navolaan t.h.van Snackbar “Benelux”.

Zaterdag 26 juli, van 13.00-tot 16.30 uur, zal één van het bekende duo Bert& Bert op treden op een paar locaties in het centrum van Stadskanaal om het winkelende publiek te trakteren op gezellige muziek. Donderdag 31 juli a.s. wordt de 3e zomermarkt gehouden aan de Europalaan-Navolaan van 13.00-21.00 uur. (Tijdens de markten op de donderdagen in juli en augustus, vanaf 17.00 uur altijd live muziek)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.