Direct naar de inhoud.

Gezelligheid troef tijdens 3e zomermarkt Stadskanaal

  • door:
  • op:

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL Ook deze week weer volop activiteiten in het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal aangeboden door de Centrum Winkeliers van Stadskanaal.

Donderdag 31 juli wordt de 3e zomermarkt gehouden aan de Europalaan-Navolaan van13.00-21.00 uur. Voor het winkelende publiek zal deze avond optreden de populaire Countryzanger Will Stevens. Will is te zien en te beluisteren aan de Beneluxlaan van 17.00-tot 21.00 uur.

Zaterdag 2 augustus a.s. van 13.30-tot 17.00 uur komt Orkest ’t Zootje uit Roswinkel voor een optreden in het winkelcentrum van Stadskanaal. Het orkest bestaat uit vijf muzikanten die zingen en spelen op gitaren en drums. Ze spelen gevarieerde muziek zoals Ierse Folklore uit de jaren 60, gouwe ouwe en rustige ballads. ‘t Zootje is te beluisteren op verschillende locaties in het centrum. In het centrum van Stadskanaal kun je gratis parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-