Direct naar de inhoud.

Radio Westerwolde bij Week Der Besten

  • door:
  • op:
F oto:  weekderbesten.nl
F oto: weekderbesten.nl

VLAGTWEDDE – Van zaterdag 2 augustus tot en met zondag 10 augustus is het weer feest in de gemeente Vlagtwedde. De traditionele ‘Week Der Besten’ wordt dan weer gehouden in onze buurgemeente. Zoals altijd tijdens de vakantieperiode.

 

Er zijn veel activiteiten waarvan de lokale omroep Radio Westerwolde verslag doet. Zo is er een marathon radiouitzending van dinsdag 5 augustus 09.00 uur tot donderdag 7 augustus 18.00 uur om geld in te zamelen voor een speeltuin in Vlagtwedde. Luisteraars kunnen gedurende deze uitzending een verzoekplaat aangvragen tegen betaling. De uitzending wordt gedaan op een Serious Request achtige manier zoals van 3FM en gaat plaatsvinden vanuit een studio naast Caf├Ę en zalencentrum zaal 12

Ook een recordpoging badkuip zitten wordt live uitgezonden door Radio Westerwolde. Martin Rozeveld uit Vlagtwedde doet tijdens de Week der besten een gooi naar dit record. Hiervoor moet hij minstens 50 uur in de badkuip blijven zitten. Dit doet hij voor geld waarvan freestyle attributen gekocht gaan worden voor de speeltuin. Er staan overal sponsorbussen voor een geld bijdrage. Martin gaat woensdag 6 augustus om 16.00 uur het bad in. Radio Westerwolde is ook aanwezig bij “week der besten Got Talent”. Dit is er op zondagavond 2 augustus eveneens in zaal 12 te Vlagtwedde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-