Direct naar de inhoud.

Zorggroep Meander rijdt in nieuwe huisstijl

11-07-14 011STADSKANAAL – Alle auto’s en personenbussen van Zorggroep Meander rijden nu in de nieuwe huisstijl. De ene zijde van de auto/bus heeft de kleur paars en de andere zijde groen. Zo zijn we als Zorggroep Meander goed herkenbaar in het werkgebied. Zorggroep Meander heeft eind 2013 haar nieuwe logo geïntroduceerd.

 

Naast het nieuwe logo worden alle bedrijfsuitingen in een nieuwe huisstijl gestoken. De autobelettering is hiervan een onderdeel. Zorggroep Meander is actief in Oost-Groningen en expert op het gebied van wonen, zorg,revalidatie en behandeling. Meer informatie www.zgmeander.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-