Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open Water Zwemmen

Dennis Wijbenga (F: RTVS)

Dennis Wijbenga (F: RTVS)

STADSKANAAL (ZPC) – Afgelopen zaterdag begon het rondje Noord Holland.Als eerste was de beurt aan Anna Paulowna. Dennis Wijbenga uit Stadskanaal slaagde erin om weer goed in de top mee te zwemmen. Hij eindigde zowel op de 1000m vrijeslag masters , de 3000m schoolslag senioren en de 1000m schoolslag masters als derde. Dit weekend was Hoorn het wedstrijdtoneel. De zaterdag kon slechts de helft van het programma worden afgewerkt omdat men te maken kreeg met hevige regen en onweersbuien. Dennis veroverde nog wel een derde plaats op de 2000m schoolslag. Daarna werd de wedstrijd afgelast.

Zondag kon wel het hele programma worden afgewerkt. De resultaten mochten er weer zijn. Dennis werd eerste op de 1000m. schoolslag masters, tweede op de 1000m vrijeslag masters en derde op de 2000m schoolslag senioren. In de landelijke klassementen van genoemde afstanden staat Dennis stevig in de top drie.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.