Direct naar de inhoud.

Feestelijke 40 jarige Spelweek in Cereswijk en omstreken van 11 augustus t/m 15 augustus 2014.

  • door:
  • op:

CIMG4007MUSSELKANAAL – Vrijwilligers en medewerkers van buurthuis de Stobbe, een onderdeel van Stichting Welstad zijn al maanden bezig de spelweek voor te bereiden. Zij hebben gezorgd voor een leuk en aantrekkelijk programma. Dit ook omdat dit de 40 e spelweek wordt.

De meest activiteiten tijdens deze kinderspelweek 2014 zijn in het algemeen voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met groep 8 van de basisschool. Maar dit jaar hebben we ook op de
dinsdagochtend en donderdagochtend activiteiten voor de peuters van 2 ½ tot 4 jaar, die bekend zijn met de peuterspeelzaal van de Stobbe. Verder in dit persbericht leest u hierover.

Ook als u niet in Cereswijk woont kunnen ùw kinderen deelnemen aan onze spelweek. Het uitgebreide programma kunt u ophalen bij buurthuis de Stobbe, Akkerweg 2 te Musselkanaal.
Bij elke activiteit starten we elke dag voor elk dagdeel met een sportieve, gymnastische Act.
We maken soms gebruik van de speciale cd, die elk kind op de scholen in Cereswijk ontvangen heeft bij het vakantie-journaal.

Het programma:
Maandag 11 augustus is de inschrijving vanaf 9.30 uur. Dan gaan we ons zelf feestelijk versieren voor een versierde optocht door de wijk. ’s Middags is er een vossenjacht. Heb je een vos gevonden, ja dan zal er ook nog een opdracht volbracht moeten worden voor je verder kunt zoeken naar de andere vossen. En daar wacht dan ook steeds weer een opdracht.

Dinsdag 12 augustus Dit is de dag vol verassingen. Deze keer starten we om 9.30 uur. ’s Avonds om 19.00 uur is er een fietstocht voor de gehele familie ( inschrijven bij de Stobbe vanaf 18.15 uur. Kosten € 2,50 p.p.
Woensdag 13 augustus. Deze ochtend verzorgt het Sport- en Beweegteam samen met de medewerkers leuke speelse en sportieve activiteiten. ’s Middags vanaf 13.00 uur is er een grote kindermarkt. Inschrijven start om 13.00 uur.
Naast de kindermarkt is er voor volwassenen een rommelmarkt en een braderie.
De mensen moeten zich daarvoor wel opgeven bij mevrouw T. van Rijswijk 06-12641618. Er zijn ook versnaperingen/snacks te koop. Donderdag 14 augustus gaan we hutten bouwen en maken we hiervan een echt dorp. De hutten gaan we verven, versieren, enz… Wel een hamer met je naam erop meenemen.
Vrijdag 15 augustus wordt een feestelijke dag met ook een feestelijke voorstelling als afsluiting. De gehele dag oefenen en spelen we circusacrobaat, balanceren , sneuvelen er bordjes, liggen we op een spijkerbed enz.’s Avonds om 18.30 uur kunnen ouders/grootouders en belangstellenden in buurthuis de Stobbe komen kijken naar de ingestudeerde acts. De ouders van de kinderen mogen als 1e naar binnen. Daarna andere belangstellenden. VOL=VOL.

Alle activiteiten beginnen om 10.00 uur m.u.v. de verrassingsactiviteit op dinsdag. Die start om 9.30 uur.
De 2 peuteractiviteiten starten op dinsdag 12 augustus en donderdag 14 augustus ook om 10.00 uur en stoppen om 12.00 uur. De kosten voor één dagdeel voor een peuter is €1,50. Voor 2 dagdelen € 2.00.

Een aantal activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door een bijdragen van BredeSchool Goudmijn, VBC , Lefier, Kiwanis en andere sponsoren.

28 medewerkers zorgen ervoor dat de activiteiten plaatsvinden en we rekenen op zomers weer.

Het de bedoeling dat je je opgeeft voor deze spelweek. En dat kan maandag 11 aug. vanaf 9.30 uur. Heb je geen programma dan krijg je die alsnog.
Voor de andere kinderen van 4 t/m 12 jaar ( ook kinderen uit groep 8 kunnen meedoen)
Meedoen kost € 5,50 voor de gehele week. Één hele dag meedoen kost € 3.00
Voor informatie:
Mevrouw T. van Rijswijk 06-12641618 truusbakker@hotmail.com of
Mevrouw Elly Verhoef 06-52665198 everhoef@welstad.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal