Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadion De Langeleegte herleeft met Circus in Veen

circus_affichebeeld_kleinVEENDAM –  (interview) – Circus in Veen is een grootschalig muziektheaterspektakel van locatietheatergezelschap PeerGrouP uit Donderen. In Stadion ‘De Langeleegte’ in Veendam wordt hier van 6 tot en met 24 augustus in totaal 15 voorstellingen gespeeld voor maximaal 500 toeschouwers.

Circus in Veen‘ is een stoere satire die zich afspeelt in de toekomst van de Veenkoloniën en waar de laatste trotse bewoners te maken krijgen met een circus dat is gestrand in het veen. De locoburgemeester biedt het gezelschap tijdelijk onderdak in het leegstaande stadion. Het is het begin van een explosief avontuur. Ingrediënten? Een levende kanonskogel, onmogelijke liefde, Turf 2.0, scheurende motoren en een ontsnapte tijger.

Dorien Franken sprak kort met regisseur en schrijver Floris van Delft tijdens ons programma RTVS-express afgelopen vrijdagavond. Luister mee..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.