Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijkbelang Maarsveld maakt nieuwe start

STADSKANAAL – Wijkbelang Maarsveld heeft zijn intrede genomen in een nieuwe locatie in de Meester Neuteboomschool aan de Neuteboomstraat. De wijkraad is erg blij met deze nieuwe locatie die is aangeboden door de gemeente. De school en dus nu ook het nieuwe onderkomen van wijkbelang Maarsveld ligt meer centraal in de woonwijk Maarsveld. Hierdoor is de locatie dus voor iedereen beter bereikbaar. Op 12 september, tijdens het pleinfeest zal de officiële opening gaan plaatsvinden. Wijkbelang hoopt dat vele wijkbewoners dan een kijkje komen nemen.

Al eerder vinden de éérste activiteiten plaats zoals het schilderen op 18 augustus en de wekelijkse koffieochtend op 19 augustus. Op de nieuwe locatie zal er ook een (wekelijks) inloopspreekuur zijn van de wijkverpleegkundige en het wijkmaatschappelijk werk. Meer weten over wijkbelang of over vrijwilligerswerk in de Maarsveld? Neem dan contact op met: e.a.dobber@gmail.com

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Wijkbelang Maarsveld maakt nieuwe start

 1. Even weerom http://t.co/jklwBFaFA1

  t was nait
  de geur van gel
  en swait mor van
  schildersvaarf op
  d’ezel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.