Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kids gratis op de teddyberen-express van museumspoorlijn S.T.A.R.

F:  Museumspoorlijn STAR

F: Museumspoorlijn STAR

STADSKANAAL – Op aanstaande zondag 17 augustus rijdt de Teddyberen-express opnieuw bij Museumspoorlijn S.T.A.R.. Deze dag staat helemaal in het teken van jonge (trein)bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag zelfs gratis met de trein van de S.T.A.R. mee. Er is op deze dag ook een speciaal arrangement opgezet in samenwerking met Wonderwereld in Ter Apel.

 

Tijdens teddyberen dag is er niet alleen een ritje met de trein maar is er ook een luchtkussen bij het station Stadskanaal en lopen er twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan natuurlijk ook met de trein mee.

Wanneer en waar rijdt de Teddyberen-express?
De Teddyberenexpress rijdt niet alleen naar Veendam, maar ook naar Musselkanaal. Vanuit Stadskanaal rijdt de trein om 10.45, 13.45 en 16.00 uur naar Veendam. Om 12.50, 14.30 en 16.10 uur rijdt de Teddyberen-express van Stadskanaal naar Musselkanaal. In Veendam opstappen kan ook. Daar vertrekt de trein om 11.55 en 14.55 uur. De STAR rijdt op deze dag volgens de ‘rode’ dienstregeling.

Wat kost het?
Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen gratis met de trein mee als ze hun teddybeer bij zich hebben. Vanaf 12 jaar gelden de normale tarieven. Papa en mama moeten dus wel gewoon een kaartje kopen.

Meer informatie over deze bijzonder leuke dag voor jong en oud kun je lezen op Stadskanaalrail.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.