Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee mensen aangehouden na negeren stopteken

POLITIE-AANHOUDINGTer Apel – In de nacht van donderdag op vrijdag hebben agenten een 26-jarige man uit Dorpen en een 23-jarige vrouw uit Vollen staande gehouden in Haren (DL).

In het begin van de nacht waren agenten bezig met een verkeerscontrole in Ter Apel. Plotseling reed een auto met hoge snelheid langs de verkeerscontrole. De politie is achter de bestuurder aangereden en heeft deze een stopteken gegeven.

De 26-jarige man negeerde meerdere stopsignalen. Na een achtervolging, waarbij de verdachte er met hoge snelheid vandoor ging, heeft de bestuurder zijn voertuig in het Duitse Haren stopgezet. Bij controle bleek de bestuurder 0.56 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Bovendien gaf hij aan drugs te hebben gebruikt. In de omgeving van de auto is weed en cocaïne aangetroffen. De verdachten (bestuurder en inzittende) zijn meegenomen naar het politiebureau in Meppen voor nader onderzoek.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.