Direct naar de inhoud.

Classic Night goes The Legends! in FOX

  • door:
  • op:

the legendswebHeb jij ook herinneringen aan de jaren 90?

FOX geeft weer gas en schakelt een versnelling bij! Vanaf 5 oktober zal de grote zaal van FOX volledig in het teken staan van de 90’s.

De Vengaboys, Darude, Lasgo, Gigi Dágostino, Alice Dj, Ace of Base, 2 Unlimited, Nakatomi, Captain Jack, 2 brothers on the 4th Floor, T-spoon, Charly Lownoise & Mental Theo, Liquido, The Cranberries, Oasis, Jennifer Lopez en al die andere 90’s sterren, wie kent ze niet!

Met deze muziek gaat FOX dus terug naar de tijd waarin ze groot geworden is, maar dan met het entertainment van nu! De confetti, CO2, Lasers en nieuwe lichtshow zullen dus zeker volop gebruikt worden om te zorgen dat het dak eraf gaat en het een onvergetelijke avond gaat worden!

Alice Deejay 2014Live on stage 5 september ALICE DJ!

Alice dj is bekend van onder andere de hits Better of Alone en Back in my life.
Ook voor de beste 90’s muziek hebben we een landelijk bekende ingeschakeld; Dj Bart! Hij behoort tot de beste all round dj’s van ons land en zal zeker goed voorbereid naar het noorden komen om ons te verrassen met de grootste 90’s hits!
Maar heb jij zelf een nummer waar je mooie herinneren aan koestert? Zet hem dan op onze facebook en wij zorgen dat hij vrijdag 5 september gedraaid gaat worden op The Legends!



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal