Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feest in en rondom zwembad De Horsten

 

De Horsten F: Hand de Jonge

De Horsten –  F: Hans de Jong

MUSSELKANAAL – Dankzij de inzet van het team van het zwembad “De Horsten” bruist het in Musselkanaal in het kader van de sport- en spelweek van “LINT”. Vanaf 17 uur werden de deelnemers aan de KAMPEERNACHT welkom geheten en kon het opzetten van de tentjes beginnen. Er staan 21 tentjes en 1 caravan. Na het opzetten en inrichten van de tentjes was het omkleden en daarna werd er gegeten en gedronken.Het eten bestond uit: broodje hamburger, braadworst met een broodje, slaatje, stokbroodjes, gewone broodjes en meloen. Er was dus voor elk wat wils én lekker. Daarna werd er opgesteld voor de MASSALE SPRONG IN HET WATER. Als er iemand geen deel wilde nemen aan de massale sprong, was dat niet verplicht, maar iedereen moest er wel even bij gaan staan.Na de sprong was er gelegenheid om zichzelf te vermaken en om 20 uur moest iedereen zich aangekleed melden bij het aankleedhok.

Hierna was het tijd voor het verdere programma, spelletjes e.d. Het terrein is hermetisch afgesloten en er blijven veel vrijwilligers, ook vannacht! Het ziet er echt geweldig sfeervol uit, want op de grond staan ook jampotjes met theelichtjes ! We wensen iedereen veel plezier , een fijne nacht en de vrijwilligers veel voldoening van hun inzet èn morgen GEZOND WEER OP, waarna het ontbijt ook vast weer goed zal smaken.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Bron en foto : msk’tje musselkanaal

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.