Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Optreden 5th Wheel in Jeugdsoos de Boerderij

IMG-20140519-WA00071ONSTWEDDE – Op dit moment genieten de vrijwilligers van jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) nog van hun vakantie, maar de datum dat JSDB de deuren weer opent voor het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij. Op zaterdag 23 augustus trappen wij af voor het seizoen 2014/ 2015.

Net als de afgelopen twee jaar beginnen wij ook komend seizoen met live muziek in JSDB. De coverband 5th Wheel, bestaand uit zes jonge, energieke mannen, neemt ons mee naar de jaren ’60, ’70 en ’80. Met nummers van artiesten als Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival, Bob Marley en Status Quo en vele anderen zorgen zij ervoor dat het een swingende avond zal worden.

Humor en gezelligheid staan voorop. Hoe groot of klein het feest ook is, deze jongens maken er altijd en onvergetelijke ervaring van. Dit is geen gewone coverband die zakelijk zijn nummers afdraait. Nee, deze jongens brengen louter gezelligheid en feest. Uiteraard zijn de jongens ook kritisch. Muzikaal zit het allemaal goed in elkaar en de driestemmigheid geeft een extra lading mee aan de muziek uit de tijd van de jukebox.

Het optreden van 5th Wheel staat gepland op zaterdag 23 augustus. JSDB opent de deuren om 20.30 uur. Het optreden zal beginnen om 22.00 uur. De entree is voor pashouders gratis en niet-pashouders betalen €3,-. Minimumleeftijd 12 jaar.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.