Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Laatste zomermarkt 2014 in Stadskanaal

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Morgen (donderdag 21 aug.) is er alweer de 6e en tevens laatste zomermarkt van dit seizoen aan de Navolaan – Europalaan. De zomermarkt is er van 13.00 – tot 21.00 uur. Het publiek kan deze avond genieten van een optreden van de plaatselijke zangers Bert & Bert, het in Stadskanaal zo geliefde en bekende duo van 17.00-tot 21.00 uur.

Kindermiddag afgelast:

De geplande kindermiddag aanstaande zaterdag (23 aug.) op het raadhuisplein kan wegens de slechte weersvooruitzichten helaas niet doorgaan! “Omdat het Raadhuisplein de weken hierna al volgeboekt is voor andere activiteiten kan er helaas ook niet geschoven worden”, aldus Gina Prins van de Centrum Winkeliers (CWS) .

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.