Direct naar de inhoud.

Egbert Nijenbanning vanavond in de S-express

Egbert Nijenbanning
Egbert Nijenbanning

RTVS – Fractievoorzitter van de VVD Stadskanaal Egbert Nijenbanning is vanavond te gast in het programma de S-express. Tussen 18.30 en 19.00 uur komt hij vertellen hoe het is gegaan in de éérste maanden sinds zijn aantreden als raadslid. Wat is hem opgevallen en wat mogen we van hem en zijn partij gaan verwachten?

Naast Egbert Nijenbanning hoor je natuurlijk het lokale nieuws, de uitgaantips en het uitgebreide weeroverzicht voor zuidoost Groningen door onze weerman Bertus Visser. De S-express begint iedere vrijdagavond om 18.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-