Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee politiemedewerkers ontslagen

politieNoord-Nederland – De politiechef van de eenheid Noord-Nederland heeft twee politiemedewerkers ontslagen.

Eén medewerkster is disciplinair gestraft in verband met ernstig plichtsverzuim. De medewerkster werd verdachte van het plegen van strafbare feiten. De medewerkster werd daarvoor eerder buiten functie gesteld. Het onderzoek met betrekking tot de feiten is afgerond en aan de medewerkster is ontslag aangezegd.

Ook een vrijwillige medewerker van de eenheid Noord Nederland is door de korpsleiding disciplinair gestraft in verband met ernstig plichtsverzuim. De betrokken medewerker werd verdacht van het plegen van geweld. De medewerker werd daarvoor eerder geschorst. Het onderzoek is afgerond en de medewerker is ontslag aangezegd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.