Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Woninginbreker aangehouden in Stadskanaal

politie_autoStadskanaal – De politie heeft dankzij een alerte getuige een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op heterdaad kunnen aanhouden tijdens een woninginbraak. De getuige zag dat werd ingebroken in een woning aan de H.j. Kniggekade en waarschuwde daarop via 1-1-2 de politie.

Toen agenten bij de betreffende woning arriveerden hoorden ze gestommel uit de woning komen. Niet veel later zagen ze iemand door de woonkamer lopen. Bij het zien van de agenten zette de inbreker het op een lopen. Hij kwam niet ver en werd vervolgens aangehouden. De man had in de woning al een grote zak klaar staan met daarin onder andere koper. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.