Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leer & Doe Markt in centrum Stadskanaal

leer en doemarkt 2013 006STADSKANAAL – Zaterdag 6 september vindt op het Raadhuisplein in Stadskanaal van 10.00 – 16.00 uur de jaarlijkse Leer en Doe Markt plaats. Een informatiemarkt voor iedereen die een cursus wil volgen, lid wil worden van een leuke vereniging of vrijwilligerswerk zoekt. Vijftig Stadskanaalster organisaties presenteren met een informatiekraam hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.

Op en rond het podium verzorgen diverse verenigingen optredens en demonstraties zoals de EHBO vereniging (reanimatie), de bridgeclub, shantykoor de Noszéliesingers en Reumactief (Tai Chi en Zzoemba). Er is een catwalk van instellingen die op zoek naar maatjes voor hun cliënten. Het Sport- en beweegteam van Welstad houdt vanaf de Leer & Doe Markt in samenwerking met verschillende sportverenigingen en zorginstellingen ee

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.