Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden voor diefstal diesel in Nieuw Buinen

diesel_fuelNieuw Buinen – De politie heeft woensdagochtend vroeg een 18-jarige inwoner van Valthermond aangehouden op verdenking van diefstal van diesel.

Het personeel van een transportbedrijf aan de Drentse Poort had eerder die ochtend twee mannen en een vrouw betrapt toen ze brandstof probeerden te stelen uit een geparkeerde vrachtwagen. Het trio sloeg op de vlucht en daarom werd de politie gewaarschuwd.

Agenten gingen naar het betreffende bedrijf en begonnen met een zoekactie naar de verdachten. In een bossage werden twee scooters aangetroffen. Niet veel later werd de 18-jarige man aangetroffen. Hij probeerde zich schuil te houden voor de agenten. De man werd aangehouden op verdenking van diefstal van diesel. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. De twee scooters werden in beslag genomen omdat die vermoedelijk door de brandstofdieven zijn gebruikt.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.