Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oplaadpunten voor elektrische fiets en scooter

Oplaadpunt ( F: Ronny Wiekenkamp)

Oplaadpunt ( F: Ronny Wiekenkamp)

STADSKANAAL – Meer oplaadzuilen in Stadskanaal en Musselkanaal – Het gebruik van de elektrische fiets of scooter is sterk in opmars. Elektrische fietsen en scooters zijn inmiddels een normaal beeld in het dagelijks verkeer, ook in onze gemeente. Om duurzame mobiliteit te stimuleren en te promoten heeft de gemeente Stadskanaal oplaadzuilen in het centrum van Stadskanaal (Raadhuisplein tussen de Muziekschool en het gemeentehuis) en Musselkanaal (kruising Marktstraat en Willem Diemerstraat) laten plaatsen.

Geheel kosteloos
U kunt gratis gebruik maken van de oplaadzuil. De zuil is geschikt voor het opladen van fietsen, scooters en scootmobielen. Het is veilig en gebruiksvriendelijk door de stroombeperking & aardlekbeveiliging met volledige automatische reset. De zuil is voorzien van 4 contactdozen en heeft voldoende oplaadcapaciteit om 16 fietsen gedurende 16 uur per dag te laden, aldus gemeente Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Oplaadpunten voor elektrische fiets en scooter

  1. juist en dan kan de rest van de gemeenschap voor de kosten opdraaien,wie betaald mijn brandstof???
    padjakkers die geite wollensokken figuren,stop dat geld maar in de zorg hebben we een stuk meer aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.