Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Petitie voor één gemeente Westerwolde verlengd tot 1 oktober

Petitie westerwoldeONSTWEDDE – Westerwolders die aansluiting bij één reusachtige gemeente Oost-Groningen niet zien zitten en zelfstandig willen blijven, kunnen hiervoor online een petitie tekenen. De petitie, die inmiddels ruim tweeduizend handtekeningen heeft opgeleverd, is verlengd tot 1 oktober.

“De reacties zijn lovend, maar het aantal handtekeningen blijft tot nog toe een beetje achter”, vertelt Leo Janson namens de initiatiefnemers. “Burgemeesters Kompier van Vlagtwedde en Snijder van Bellingwedde bieden de petitie aan, aan de minister. Bij tienduizend handtekeningen is de minister verplicht officieel kennis te nemen van ons standpunt. Daar streven wij naar. Daarom roepen wij iedereen die voorstander is van een plattelandsgemeente Westerwolde – van Nieuweschans tot Roswinkel en van Bourtange tot Onstwedde – op onze petitie te tekenen. Of je nou in Westerwolde woont of niet, dat maakt niet uit.”

Teken de petitie op www.expeditiewesterwolde.com.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.