Direct naar de inhoud.

Eigengemaakte Stefan Bond film in bioscoop Smoky Stadskanaal

  • door:
  • op:

No MercySTADSKANAAL – No Mercy is de langste en tot nu toe de beste film die we hebben gemaakt. “1 jaar hebben we aan de montage gewerkt, afwerking, special effects etc. Voor deze film hebben we ook een wapenvergunning kunnen regelen”, zegt regisseur/ acteur Stefan Tieben. Het was een afstudeerproject maar de film werd zo goed ontvangen op school, dat we samen hebben besloten om ook door te gaan met een uitgebreide versie van de voorstelling “Serieus?”. Deze is binnenkort te zien in de Muzeval te Emmen.

 

 

Smoky Stadskanaal

De spannende film Stefan Bond is te zien op 28 september in Stadskanaal. De film start om 10.00 uur. Entree: €7.50 (inclusief 1 kopje koffie/thee met een plakje cake). Duur: anderhalf uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden door een mail te sturen naar: bondfilmreserveren@hotmail.com

Plot

Stefan BondStefan Bond krijgt opdracht van MI6 om Kruvstan op te sporen, een van de meest gevaarlijke criminelen van Europa. Stefan doet dit niet alleen voor MI6 maar ook voor hem zelf, om wraak te nemen.. Kruvstan heeft namelijk de moord op Stefan`s vrouw op zijn geweten.. althans dat denkt Bond.. Kruvstan komt met een andere verklaring… Bond moet nu overwegen om te kiezen tussen samen werken met zijn grootste vijand, Kruvstan, om er achter te komen wie zijn vrouw heeft vermoord of kiezen voor MI6. Een Missie opzoek naar gerechtigheid… Hoe loopt dit af..

Trailer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.



-advertenties-