Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

D66 Stadskanaal geen voorstander van extra aanlegsteigers

Archief (RTVS) : Vaartoerisme

Archief (RTVS) : Vaartoerisme

STADSKANAAL – Volgende week maandag is er weer de maandelijkse gemeenteraadsvergadering. Er wordt dan onder meer gesproken om geld vrij te maken voor het bouwen van nieuwe aanlegsteigers in het Stadskanaal. Het gaat om een collegevoorstel voor uitbreiding steigercapaciteit in het centrum van Stadskanaal. Dit collegevoorstel wordt in de openbare raadsvergadering, die ook live wordt uitgezonden op RTV Stadskanaal, aan de raad voorgelegd.

Klaas Pals (D66 Stadskanaal) die afgelopen vrijdagavond te gast was in het radioprogramma S-express ziet het collegevoorstel nog niet zo zitten. Met het aanleggen zou een bedrag van ruim 2.4 ton gemoeid zijn.

 

Klaas Pals over de steigers

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.