Direct naar de inhoud.

Onthulling kunstwerken van kinderen voor buurthuis De Stobbe

  • door:
  • op:
Onthulling schilderijen buurthuis
Onthulling schilderijen buurthuis

MUSSELKANAAL – Afgelopen zomer is door de kinderen in Cereswijk hard gewerkt aan twee kunstwerken ter verfraaiing van hun buurthuis De Stobbe. Buurthuis De Stobbe bestaat volgend jaar 40 jaar. Voor dit jubileum hebben de kinderen alvast een cadeau gemaakt. Hieraan is meegeholpen en de kinderen van het kinderwerk op woensdagmiddag en door de kinderen en ouders van de Peuterspeelzaal.

Het thema van de kunstwerken is ‘Samen naar het Buurthuis’. Woensdagmiddag zijn de schilderijen onder feestelijk lawaai onthuld. Het resultaat is twee prachtige en vrolijke blikvangers aan de buitenmuur van de Stobbe, waar nu alle omwonenden en voorbijgangers van mee kunnen genieten.

Er wordt ondertussen nog hard gewerkt door twee groepen volwassenen die ook bezig zijn een kunstwerk te maken ter ere van het 40 jarig bestaan van De Stobbe. Deze schilderijen zullen in een later stadium nog worden toegevoegd. Dit hele project vindt plaats onder begeleiding van de vrijwilligers en medewerkers van het kinderwerk in Cereswijk, één van de accommodaties van Stichting Welstad.

Na de onthulling hebben de kinderen van grote kartonnen dozen huizen en flats gebouwd. Als traktatie werden er heerlijke, gezonde hapjes geserveerd.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal