Direct naar de inhoud.

Bedrijven geven acte de présence tijdens Romantic Autumn Dream in Sellingen

  • door:
  • op:

RADW SellingenSELLINGEN – De bladeren aan de bomen worden bruin en rood en vallen naar beneden, De zomer is voorbij het is weer herfst! In aanvulling op de ‘Westerwoldse Struundagen’ zal Hof van Sellingen geheel in een romantische herfstsfeer zijn. Met dit jaar is het thema: Romantic Autumn Dream Wedding!

Op Vrijdag 10 Oktober is er een extraatje tijdens het autumn dream weekend van 18.30 t/m 22.00
Dan zullen diverse bedrijven oa. Berwin Bijhold juwelier, Rieka Haarmode Herberg Sellingen, Gerda Nagelstudio, Alfred Fotostudio, schoonheid ’s salon I AM Beauty & Care e.a. laten zien hoe ze van uw huwelijk een droom huwelijk kunnen maken, op deze ‘open avond’ zal Hof van sellingen de herfst combineren met de mogelijkheden die er zijn om uw trouwdag op te fleuren met bloemen.

Zo zullen er diverse “bruidjes” met uiteraard diverse stijlen bruidsboeketten zijn, aangeklede dinertafel en op de parkeerplaats staan auto’s die versierd worden met bloemstukken. Ook voor de al reeds getrouwde stellen vind u In en rondom het Hof van Sellingen diverse herfstarrangementen, leuke kransen en diverse andere dingen in de specifieke herfsttinten. Ook zal de gehele nieuwe najaarscollectie getoond worden, Ook dit jaar kunt u genieten van al het mooie wat de herfst ons geeft. Er wordt de nadruk op de naderende herfst gelegd d.m.v. overheerlijke zelf bereide pompoengerechten en bruidshapjes op de vrijdag avond.

Romantic Autumn Dream is op 10, 11 en 12 oktober vrijdag van 18.30 tot 22.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur .U vindt uw Autumn dream in Hof van Sellingen aan de Dorpsstraat 8 te Sellingen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal