Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zaterdag 27 September Burendag voor de wijk Maarsstee

Afbeelding burendagSTADSKANAAL – Op zaterdag 27 september organiseert de stichting Buurtcentrum Maarsstee weer een Burendag voor de wijk Maarsstee. Er zijn de gehele dag activiteiten gepland voor jong en oud. Het buurtcentrum is open vanaf 9:30 uur. De hele dag is thee/koffie/ranja gratis. Verder zijn er verschillende mogelijkheden maag te vullen.

Van 10:00 tot 12:00 uur is er een individuele spellenwedstrijd voor groot en klein. Er zijn in totaal tien verschillende spellen. Van elk spel wordt de score wordt bijgehouden. De scores van de tien spellen worden door de jury bij elkaar opgeteld. De drie hoogste scores winnen een mooie prijs. Deelname aan alle spellen samen kost € 1,00. Daarna mag u nog een ronde gratis om te proberen de score te verbeteren.

Van 13:00 tot 17:00 uur wordt er weer levend Mens Erger Je Niet gespeeld met acht teams van vijf personen. Deelname hieraan is gratis en voor de winnaars zijn er leuke prijzen.
Informatie vragen of opgeven voor Levend Mens Erger Je Niet kan in het buurtcentrum op maandag– of donderdagochtend bij Reina Kiewiet. Aanmelden kan ook via info@maarsstee.nl of bellen naar Reina Kiewiet 06-28089332. Graag aanmelden voor of op 26 september.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.