Direct naar de inhoud.

Kinderuitje Thuisbegeleiding Zorggroep Meander

meanderZaterdag 20 september gingen 30 kinderen samen met het team van Thuisbegeleiding Zorggroep Meander een dagje uit naar de Wonderwereld in Ter Apel. Elk jaar organiseert Thuisbegeleiding Zorggroep Meander een kinderuitje. Dit kan mede door de bijdrage van verschillende sponsoren. De kinderen vonden het geweldig!

Samen met de medewerkers die zich als vrijwilliger beschikbaar hebben gesteld, vermaakten de kinderen zich uitstekend in de Wonderwereld. Een speurtocht door het Natuur Ontdekcentrum, de Wonder Drakengrot en de Uilenburcht. Maar ook het buiten spelen, de vogelshow en alle dieren die te zien waren vonden de kinderen erg leuk. Zij konden vragen stellen over de roofvogels en er zaten goede vragen bij. Zoals: ‘Hoe oud kunnen de uilen worden, wat eten ze en hebben ze ook tanden?’
Door de financiële bijdrage in 2013 van Ronde Tafel 70 Kanaalstreek en Stichting Vrienden van Meander is het ook dit jaar weer gelukt om deze 30 kinderen een onbezorgde dag te geven. Wij danken de hoofdsponsoren voor hun bijdrage.

Thuisbegeleiding Zorggroep Meander is onderverdeeld in vier categorieën, Thuisbegeleiding, Het opvoedteam, Video-hometraining en Mijn baby en ik. Thuisbegeleiding biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met psychosociale, psychiatrische of pedagogische problematiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-