Direct naar de inhoud.

Opstaan met classic popsongs in Het Muziekmuseum

  • door:
  • op:

Het MuziekmuseumRTVS – Het Muziekmuseum is een radioprogramma dat iedere week onder andere in onze provincie via Havenstad FM (Noordoost Groningen) en Omroep Menterwolde (midden Groningen) wordt uitgezonden. Hier komt nu ook RTV Stadskanaal (zuidoost Groningen) bij.

In 2010 werd het programma door de OLON uit een lijst van meer dan 800 lokale radioprogramma┬┤s genomineerd voor het beste lokale radioprogramma van Nederland. De OLON stimuleert lokale en regionale omroepen om samen te werken. Het aanbieden van ‘Het Muziekmuseum’ zien wij (programmamakers en RTV Stadskanaal) als een belangrijke vorm van samenwerking.

Het muziekmuseum duikt in de muziekjaren 60 t/m 90 met veel achtergrond informatie. Het Muziekmuseum is bij RTV Stadskanaal te horen op iedere zaterdagmorgen tussen 07.00 uur en 09.00 uur en wordt gepresenteerd door Gert-Jan de Vries. Heerlijk opstaan met de allerbeste muziektracks uit de Classic Album top 100. Songs die we nooit zullen vergeten maar ons afvragen hoe het nu met de artiest gaat. En hoe kwam hij tot zijn album destijds.. Je hoort het allemaal vanaf nu in ‘Het Muziekmuseum‘ op de zaterdagmorgen bij RTVS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-