Direct naar de inhoud.

Dag van de Regio in Onstwedde

  • door:
  • op:

140925 - Halmingh's HoesSMEERLING – Stichting Smeerling Metbroek en Gasterij Natuurlijk Smeerling doen dit jaar op 4 oktober mee met de Dag van de Regio. Een gids geeft die dag rondleidingen door het prachtig Saksisch pand Smeerling 15, waarbij voorhuis, Halmingh’s Hoes voor bezichtiging open is. De gids vertelt hierbij over de historie van deze prachtige boerderij.

De elfde Dag van de Regio vindt plaats op 4 en 5 oktober. Circa vijftig bedrijven en organisaties openen hun deuren voor het publiek om te laten zien wat de regio allemaal te bieden heeft. Dit jaar is het thema ‘Buur en cultuur’ en wordt er intensief samengewerkt met de Tag der Regionen in Duitsland.
Alle deelnemers aan de Dag van de Regio staan vermeld op www.dagvanderegio.nl. Daarnaast is er een tweetalig fullcolour magazine, dat zowel in Nederland als in Duitsland te verkrijgen is bij de VVV’s, bibliotheken, Toeristische InformatiePunten en deelnemers. Ontdek de pareltjes van de Eems-Dollard Regio!

Gasterij Natuurlijk Smeerling en Halmingh’s Hoes zijn te vinden aan Smeerling 15 in Onstwedde. Openingstijden zijn tussen 10.00 en 16.00 uur. De entree is gratis, opgave is gewenst. Kijk voor meer informatie op www.gasterij-natuurlijk-smeerling, bel (0599) 312611 of e-mail naar info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal