Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Controle op bestelverkeer op N366

politieNIEUWE PEKELA – Vrijdagmiddag en –avond heeft de politie op de N366 een verkeerscontrole gehouden gericht op bestelverkeer. Hierbij bleken veel voertuigen niet in orde te zijn

Er zijn 51 bekeuring uitgeschreven voor diverse overtredingen. De meeste zijn uitgeschreven voor technische mankementen aan de voertuigen en aanhangers zoals gladde banden, geen remlichten, geen hulpkoppeling, ontbreken losbreekreminrichting, te lange lading, lekke uitlaat, overbelading, rijden zonder E rijbewijs achter B rijbewijs en voor het rijden met een verlopen rijbewijs.

Daarnaast zijn er 7 auto’s buiten gebruik gesteld. Dit zijn 4 wegens openstaande boetes en 1 auto in verband met recidive voor rijden zonder verzekering. Ook zijn er 2 auto’s van fiscale wanbetalers in beslag genomen en werd er een bedrag van 1500 euro aan openstaande boetes geïnd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.