Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De 21ste eeuw in met nieuwe leerlingenraad Obs Westerschool

Attachment-1Vrijdag 26 september is op Sterrenschool Obs Westerschool de leerlingenraad geïnstalleerd voor dit schooljaar. Om aan alle leerlingen van de Westerschool stem te geven gaan 3 leerlingen uit groep 6, 7 en 8 en 2 leerlingen uit groep 4 en 5 gaan aan de slag. Ze bruisen van de nieuwe ideeën waar ze zelf invulling aan gaan geven.

De leerlingen hebben de eerste plannen besproken en ze gaan dit schooljaar aan de slag met een aantal thema,waaronder waterspaarders en een project voor de schooltuin.Ons schoolplein heeft net een make over ondergaan, we hebben nu een echte schooltuin waar de leerlingen naar hartelust in kunnen tuinieren.

Ingezonden door Jos (leerling groep 7)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.