Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Een regen aan persoonlijke records voor ZPC Stadskanaal

2013-11-30 Geslaagde clubkampioenschappen ZPC StadskanaalSTADSKANAAL – Afgelopen zaterdagmiddag hebben de zwemmers van ZPC Stadskanaal goede prestaties neergezet bij de 25/50 wedstrijd deel 2. Veel jonge deelnemers zwommen hun eerste 50 meters en dat hebben ze niet onverdienstelijk gedaan. Bij de overige zwemmers was er een regen aan persoonlijke records.

De medailleslag was dit keer 50 meter vrije slag. Dit resulteerde maar liefst in 14 podiumplaatsen voor ZPC Stadskanaal. De gouden medailles waren dit keer voor: Sven Schipper, Marit Post, Jesper Boets, Sterre Marit Drok, Marlinde Koops, Max Pathuis en Doo-Hwan van Gennip. Ook waren er zilveren medailles vergeven aan: Quinn Steenhuis, Danny Schipper, Tim Hatzmann en Miranda Jonkman. De bronzen medailles werden uitgereikt aan: Lyanne Pathuis, Suzanne Klingenberg en Danee Boelen.

Op de 25 meter rugslag werden zelfs nog een aantal clubrecords gezwommen. Max Pathuis zwom een nieuw clubrecord voor 14/15 jarigen in een tijd van 17,08 seconden. Doo-Hwan zwom op dezelfde afstand clubrecord voor 16/17/18/19 jarigen met een tijd van 15,85 seconden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.