Direct naar de inhoud.

SV Mussel zet deuren open voor nieuwe leden

SVau flyerMUSSEL – Om het ledenbestand te laten groeien wil SV Mussel jeugdvoetballers de kans geven kennis te maken met de club. Daarom biedt ‘de SVau’ de mogelijkheid om kinderen tussen 6 en 18 jaar gratis te laten proeftrainen. Geïnteresseerde jeugdvoetballers kunnen tot en met 9 oktober gebruik maken van deze mogelijkheid.

Met dit initiatief laat SV Mussel opnieuw op een positieve manier van zich horen. Nadat de club de laatste jaren flink aan de weg heeft getimmerd en een toekomstbestendige accommodatie heeft neergezet wil ‘de SVau’ nu haar sportieve fundament onder de club verstevigen. In het dorp van pakweg 1200 inwoners levert de vereniging een prestatie van formaat door alle jeugdteams te hebben bezet. Een prima organisatie en betrokken vrijwilligers zorgen ervoor dat alle voorwaarden aanwezig zijn om onbezorgd te kunnen voetballen bij SV Mussel. Ben jij tussen de 6 en 18 jaar en wil je kennismaken met deze mooie vereniging? Stuur dan een mail onder vermelding van je naam en leeftijd naar Lars Hemmes: larshemmes@hotmail.com. Ben je jonger dan 6 jaar en wil je ook graag voetballen bij SV Mussel? Dat kan! Het Kaboutervoetbal is een succes en staat onder leiding van Rolf Smidt. Meer informatie over dit initiatief kun je bij hem krijgen door te bellen met hem, 06 – 1102 2121.

In de voorjaarsvakantie in 2015 wil SV Mussel een voetbalclinic plannen met medewerking van verschillende profvoetballers! Kortom, de jeugd heeft de toekomst, zeker bij SV Mussel. Meer informatie over de vereniging is te vinden op de vernieuwde website, www.svmussel.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-