Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Patatboer bakt gratis óf voor Parkinson in Stadskanaal

plaza_stadskanaalSTADSKANAAL – Een gratis bakje patat halen kan deze week bij Plaza Stadskanaal. Je kunt ook gewoon betalen. Het geld gaat dan niet naar eigenaar Jan Meijering, maar naar een goed doel: het Parkinsonfonds. Nog voor het begin van de actie telde Meijering al 300 euro in de pot.

De Stadskanaalster heeft een aantal klanten met Parkinson en wilde al langer de strijd tegen deze ziekte steunen. De actie haakt aan bij de ‘Week van de Friet’, die dezelfde dag begint. De patatboer heeft de actie omgedoopt tot de ‘Week van de gratis friet’.

Er zit wel een voorwaarde aan: het begint steeds om vier uur in de middag en duurt tot acht uur in de avond. Maar doneren kan de hele dag door.

Het is niet de eerste keer dat Plaza Stadskanaal het goede doel steunt. Meijering bracht in december tijdens de veiling Serious Request van 3FM – in 2013 in Leeuwarden – met succes een bod van € 485 uit op 1560 door Jumbo Nederland gesponsorde rollen toiletpapier. Hij schonk deze toen aan de plaatselijke Voedselbank.

Tekst : RTV Noord

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Patatboer bakt gratis óf voor Parkinson in Stadskanaal

  1. Wat een goed initiatief !, zo zie je maar weer, er zijn gelukkig nog zoveel mensen met het hart op de goede plaats, chapeau voor Jan Meijering !!

  2. Hij iS niet de enige, de naaimachine winkel Gerrits heeft al vele duizenden euro’s geschonken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.