Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

All4Food II benefiet voor voedselbank bij Bruinsma Stadskanaal

Voedselbank zuidoost Groningen benefietSTADSKANAAL – All4Food II is een benefiet georganiseerd door Henk Wijngaard (ambassadeur) en de Voedselbank zuidoost Groningen. Aan dit benefiet doen een aantal bedrijven en regionaal bekende artiesten mee.

Dit jaar treden op:

Henk Wijngaard,
René Becker,
Harten 10,
Showband Echt Wel
Femke Komies (een 12 jarig regionaal talent uit Onstwedde).

De opbrengst van dit benefiet komt ten goede aan de Voedselbank zuidoost Groningen. Op deze manier kunnen wij ons mooie werk blijven doen in de gemeenten Stadskanaal, Vlagtwedde en Bellingwedde.
All4Food is een jaarlijks terugkerend evenement dat de inmiddels toegeslagen armoede bij de oost Groninger bevolking onder de aandacht wil brengen.  “Op deze manier wordt er bewustwording  gecreëerd om hier samen oplossingen voor te bedenken.Tot die tijd is voedselhulp aan 370 gezinnen in de onze regio van groot belang”, aldus de organisatie.

Op zondag 19 oktober 2014 vind het benefiet plaats in sportcentrum Bruinsma. Vanaf 13:30 uur is de zaal open en om 14:00 begint het spektakel. Rond 18:00 uur is het feest afgelopen. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via de Primera winkels in Stadskanaal, Vlagtwedde, Winschoten, Musselkanaal en Oude Pekela. Tevens verkrijgbaar bij Bruinsma Sport in Stadskanaal. – RTV Stadskanaal en Radio Westerwolde hebben ‘gratis’ een radiocommercial geplaats om aandacht te vragen voor dit benefiet –

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.