Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Herfstmarkt Parkheem in Stadskanaal

herfstmarktSTADSKANAAL – Op 23 oktober van 10.00 tot 15.00 uur is iedereen welkom op de Herfstmarkt in Parkheem aan de Irenelaan 2 in Stadskanaal. Kom genieten van een gevarieerde markt met huis en tuin decoraties, streekproducten, bloemen, zelfgemaakte artikelen, mode en meer. Daarnaast zijn er veel lekkernijen te koop en de grote verloting geeft kans op leuke prijzen. We verwelkomen u graag op donderdag 23 oktober.
Parkheem is onderdeel van Zorggroep Meander en is een van de vier woonzorgcentra, naast Borg Westerwolde in Ter Apel, Heggerank in Musselkanaalen Veenkade in Veendam. Hiermee is Zorggroep Meander “Vertrouwd en dichtbij” voor bewoners en cliënten in Oost-Groningen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.