Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto- en fietswinkel Halfords failliet

logo-halfordsSTADSKANAAL – Winkelketen Halfords, bekend van onderdelen voor fietsen en auto’s, is failliet verklaard. Het faillissement geldt voor alle eigen filialen in Nederland. In Groningen zijn Halfordswinkels te vinden in Stadskanaal, Hoogezand, En Groningen.

Het bedrijf heeft zelf faillissement aangevraagd. De oorzaak van het bankroet zou te wijten zijn aan veranderende marktomstandigheden en een moeizaam economisch klimaat. Het bedrijf voerde diverse bezuinigingsmaatregelen door en verbeterde het onlineverkoopkanaal. Ondanks deze maatregelen kon een faillissement niet worden afgewend. Volgens de directie van Halfords is een doorstart een mogelijkheid. Of daar de Drentse filialen bij zitten, zal later moeten blijken.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.