Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grunneger Oavend voor betere toekomst meisjes in Indonesië

benefiet schoolkids IndonesiaSTADSKANAAL  – Op vrijdag 10 oktober 2014 zal er een benefietavond worden georganiseerd om meisjes in Indonesië veilig naar school te laten gaan. De Grunneger Oavond wordt gehouden in de zaal van de Evangelisch Lutherse Kerk aan de Hoofdkade 2 in Stadskanaal.

Het Garuda House Bali zet zich in voor meisjes in Indonesië zodat zij een betere kans op een goede toekomst krijgen. Dit gebeurd door middel van educatie, huisvesting en goede (medische) zorg.20 meisjes wonen in familiesfeer in één huis, met een vader en moeder. Ze krijgen educatie, gaan naar goede middelbare scholen en er wordt hun geleerd hoe je goed terecht komt in de maatschappij. Stichting Garuda House Bali is opgericht op 31 januari 2013 en Uitnodiging Grunneger Oavondheeft als doel ontwikkeling en educatie van jongeren in Indonesië, door middel van werven van donateurs en informatievoorziening. Stichting Garuda House Bali werkt alleen met vrijwilligers en al het geld dat wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar het Garuda House op Bali.

De opbrengst van de Grunneger Oavond is volledig ten behoeve van Stichting Garuda House Bali. Tijdens deze avond zal Grunneger taaldeskundige Fré Schreiber (bekend van o.a. zijn column in het Dagblad van het Noorden en RTV Noord) vertellen over zijn jeugdherinneringen in Stadskanaal en wat hem verder bezig houdt in zijn leven. De avond wordt begeleidt door blues muzikant Herbieblues.

Verloting.
De avond start om 20:00. Entree is € 7,50 inclusief één kop koffie of thee en een plak koek. Op de avond zullen er ook lootjes worden verkocht voor de verloting aan het eind van de avond. De lootjes kosten € 1,00 per stuk en er kunnen mooie prijzen worden gewonnen. Ook zal er een stand staan met verkoop van mooie producten uit Indonesië. De gehele opbrengst van entreegelden en verloting komt ten goede aan Stichting Garuda House Bali.
Locatie: Zaal Evangelisch Lutherse Kerk aan de Hoofdkade 2 in Stadskanaal. Voldoende parkeermogelijkheid achter het gebouw, aan de Molenwijk.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.