Direct naar de inhoud.

Informatiemarkt Netwerkcafé ‘Veel doen met weinig geld!’

  • door:
  • op:

NetwerkcaféSTADSKANAAL – Het Netwerkcafé (vrijwilligers)werk & uitkering in Stadskanaal organiseert op woensdag 15 oktober een informatiemarkt over het thema: ‘Veel doen met weinig geld’. Diverse vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen in onze gemeente zetten zich in voor mensen die minder hebben te besteden.

Aan de hand van workshops, modeshows, kookdemonstraties, presentaties en informatiekraampjes kan een ieder kennis maken met het werk van deze mensen, vaak vrijwilligers van de doelgroep zelf. Zo is er bijvoorbeeld een workshop kokkerellen met de Voedselbank Zuidoost Groningen en zijn er modeshows van inbrengwinkel Armslag en de goederenruilbank Veur Noppes. Ook zijn er presentaties van o.a. Humanitas, Leergeld, Lentis, de Bibliotheek en het Buurtmaatschappelijk Werk van Welstad. Allemaal sluiten ze aan op het thema: veel doen met weinig geld!

De informatiemarkt van het Netwerkcafé Vrijuit vindt plaats op woensdag 15 oktober van 16.00 – 20.00 uur in buurthuis de Stobbe, Akkerweg 2 in Musselkanaal (Ceresdorp). De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Het Netwerkcafé Vrijuit is een platform van en voor uitkeringsgerechtigden die ervaringen willen delen, hun netwerk willen uitbreiden en informatie willen over (vrijwilligers)werk en uitkering.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal