Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winnaars verhalenwedstrijd De Boekenfabriek

sport  en kinderboekenweek 2013VLAGTWEDDE/ STADSKANAAL – Bibliotheken Stadskanaal en Vlagtwedde hebben deze week de winnaars van de verhalenwedstrijd ‘De Boekenfabriek’ bekend gemaakt. ‘De Boekenfabriek’ is een verhalenwedstrijd voor leerlingen van groep 5 tot en met 8. De leerlingen konden nieuwe verhalen bedenken over hun favoriete boekfiguren: bijvoorbeeld over Geronimo Stilton, Koen Kampioen of Spekkie en Sproet. Maar liefst 372 leerlingen uit de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde hebben meegedaan.

Winnaars Boekenfabriek
Medewerkers van de Bibliotheek hebben drie geselecteerde verhalen per school gelezen en uiteindelijk de winnaars uitgekozen. In gemeente Vlagtwedde heeft Bart Elling van OBS De Vlinder gewonnen met zijn verhaal ‘De Griezelspeurtocht’. Judith Albers van CBS de Verbindingsweg was met haar verhaal ‘Zeerine en de verdwenen zeepaarden’ de winnaar in de gemeente Stadskanaal. De winnaars ontvangen een boek en een schrijversbezoek voor hun klas. – De Boekenfabriek werd georganiseerd rond de 60e Kinderboekenweek -.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.