Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gospelkoor Dabar viert ’30 years of Gospel’ in Theater Geert Teis

GospelkoorDabarStadskanaal – Aanstaande zaterdag 18 oktober sluit Gospelkoor Dabar haar 30-jarig jubileum af met een spetterend concert in Theater Geert Teis. Dabar neemt u op deze avond, die om 20.00 uur begint, graag mee naar de wereld van de Black Gospel. Natuurlijk mogen op deze avond de bekende gospelklassiekers als You’ve got a Friend en Oh Happy Day niet ontbreken. Maar Dabar laat u ook graag kennismaken met minder bekende nummers uit de Black Gospeltraditie. Kortom het belooft een swingende muzikale avond te worden die u niet mag missen.

30 jaar Gospelkoor Dabar

2014 was een bijzonder jaar voor Gospelkoor Dabar. Zo organiseerden zij in mei de eerste editie van het Kanaalstreek Gospel Festival, een festival waar in totaal vijf verschillende koren uit de regio aan meewerkten. In september deden zij als enige koor uit Nederland mee aan de Gospelkirchentag in Kassel. Dit is het grootste internationale gospelkorenfestival van Europa waar in totaal meer dan 100 verschillende koren uit verschillende landen aan meewerkten en waar bovendien duizenden bezoekers op afkwamen. Dabar mocht tijdens dit festival twee optredens verzorgen, een geweldige internationale ervaring!

Aanstaande zaterdag staat dan eindelijk het jubileumconcert van Dabar op de agenda in Theater Geert Teis. Het koor, dat inmiddels uit zo’n 45 zangers en zangeressen bestaat en bovendien begeleid wordt door een geweldige band heeft de afgelopen jaren een eigen herkenbare sound gekregen door blues-, soul- en funkelementen aan het repertoire toe te voegen. Voor dit jubileumconcert heeft Dabar een avondvullend programma samengesteld waarin gospelmuziek in al haar veelzijdigheid is te horen. Het belooft een fantastisch concert te worden!

Kaarten bestellen

Bestel nu uw kaarten via www.gospelkoordabar.nl of kom langs bij één van de volgende vier verkooppunten:

–          Evangelische boekwinkel Stadskanaal

–          Bloemenboetiek Hofman Nieuw-Buinen

–          Schoonheidssalon Rolien Musselkanaal

–          Camping de Sikkenberg Onstwedde

De kaarten kosten 10,- per stuk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.