Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Overvaller zonder buit de deur uit gewerkt

Archieffoto: M. Dol - RTV-S

Archieffoto: M. Dol – RTV-S

TER APEL – Bij een woning aan de Hoofdkade in Ter Apel heeft zondagavond een overvalpoging plaatsgevonden.

Rond 23:20 werd er bij de woning aan de Hoofdkade aangebeld. Toen de 65-jarige bewoner de deur op een kier opendeed werd de deur met geweld open geduwd. De bewoner is hierdoor ten val gekomen. De 65-jarige vrouw van de bewoner kwam op de herrie af. Toen zij een onbekende man met een mes in de hal zag staan bedacht zij zich niet en sloeg en schopte de overvaller. Zo heeft zij, samen met haar man, de overvaller de woning uitgewerkt. De overvaller is zonder buit in een onbekende richting gevlucht.

Nadat de man en vrouw de politie hebben gebeld is de omgeving met o.a. een politehond uitgekamd, maar de verdachte is niet aangetroffen.

SIGNALEMENT
Het gaat om een man met een vermoedelijk getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Ten tijde van de overval droeg hij een donkere broek, roodkleurig jasje, handschoenen een een bivakmuts.

De politie onderzoekt de poging tot overval en is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.