Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

65e Poiesz supermarkt feestelijk geopend in Stadskanaal

Foto: M. Dol - RTV-S

Foto: M. Dol – RTV-S

Foto: M. Dol - RTV-S

Foto: M. Dol – RTV-S

Foto: M. Dol - RTV-S

Foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – Woensdagmorgen om negen uur is aan het Velingspad in Stadskanaal het 65e Poiesz supermarkt filiaal feestelijk geopend met muzikale ondersteuning van de Funfare.

Vanaf acht uur die morgen stonden de eerste klanten al tussen de dranghekken te wachten. Langzaamaan werd deze rij langer en langer. De wachtende klanten werden alvast getrakteerd op muziek van het langslopende trio, medewerkers van Poiesz brachten alvast wat koffie met koek rond. Tegen negen uur was de lange rij al aardig opgelopen.

De directeur van Poeisz gaf om negen een welkomstwoord. Met het oplaten van 65 ballonnen werd het filiaal opengesteld voor de wachtende klanten nadat alle medewerk(ster)ers hun plaatsen hadden ingenomen werden de eerste klanten in groepjes met een aangeboden boodschappen kar binnen gelaten. Er waren zeer veel positieve reacties vooral over de ruime verlichting en de brede opstellingen met ruime gangen.

Tekst: Ronny – Regio-Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.