Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eigen Huis & Tuin op zoek naar leuke klus- en tuinvrouwen uit Groningen!

campagne poster - kleinHILVERSUM – Eigen Huis & Tuin gaat komend seizoen op zoek naar de leukste klus- en tuinvrouwen van ons land! Het wordt namelijk wel eens tijd dat vrouwelijk Nederland laat zien hoe handig ze zijn.

Sta jij op elk vrij moment in een overall een klusje te klaren? Of zit er elk weekend tuinaarde onder je nagels? Per provincie mogen alle klussende en tuinierende vrouwen uit Nederland de strijd met elkaar aangaan. Uiteindelijk worden de allerleukste klus- en tuinvrouw beloond met een Praxis kluscheque t.w.v. €10.000,-.

De volgende selectiedag vindt plaats in de provincie Groningen en ze zijn nog hard op zoek naar leuke kandidaten. Je moet in ieder geval op vrijdag 31 oktober beschikbaar zijn. Je kunt je opgeven via www.eigenhuisentuin.nl.

Foto: Eigen Huis en Tuin van RTL 4

Foto: Eigen Huis en Tuin van RTL 4

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.