Direct naar de inhoud.

Gemeentewijzer brengt gemeente Stadskanaal in kaart

  • door:
  • op:
gemeentewijzer - plattegrond
gemeentewijzer – plattegrond

STADSKANAAL – Gemeentewijzer uit Deventer heeft de gemeente Stadskanaal in kaart gebracht. Afgelopen week zijn nieuwe kunststof plattegronden geplaatst op prominente locaties binnen de gemeente. Ook op www.gemeentewijzer.nl is de gemeente Stadskanaal te vinden.

Inwoners vinden op www.gemeentewijzer.nl/Stadskanaal o.a. evenementen, tips, faciliteiten en lokale instellingen. Gemeentewijzer wijst inwoners hiermee de weg in hun gemeente en houdt ze op de hoogte van alles wat er in de buurt of in een andere gemeente te doen is. Inwoners kunnen zelf kosteloos evenementen, tips of informatie over hun eigen vereniging toevoegen. Op de website zijn leuke tips te vinden. Gemeentewijzer tipt bijvoorbeeld Museumspoorlijn S.T.A.R. die met een historische stoomtrein en dieseltreinen tussen Veendam en Musselkanaal rijdt. Met een lengte van 26 kilometer is het de langste museumlijn van Nederland! En op vertoon van je treinkaartje heb je ook nog eens gratis toegang tot Gemeentewijzer-smallhet museum in Stadskanaal.

Gemeentewijzer is een multimediale en interactieve dienstverlener. Naast haar interactieve platform is zij exploitant van de kunststof plattegronden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal