Direct naar de inhoud.

Zaterdag de laatste ZaterdagMiddagMix

De allerlaatste zaterdagMiddagMix
De allerlaatste zaterdagMiddagMix

STADSKANAAL / RTVS – Aanstaande zaterdag kun je voor de laatste keer luisteren naar de ZaterdagMiddagMix. Dit radioprogramma begon ooit in de zomer van 2007. Ruim zeven jaar heeft Bert Jan Brinkman dit gepresenteerd.  De ZMM was een typisch lokaal ‘infotainment’ programma.  Je kon er van alles in verwachten. Interviews, gasten, tips, 112 nieuws, lokaal nieuws maar vooral veel gezellige muziek. ‘’ Het is mooi geweest”, zegt Bert Jan. ‘’Ik zou nog jaren met de ZMM door kunnen gaan maar helaas ontbreekt mij de tijd om dit op een verantwoorde wijze te doen. De kwaliteit zou dan in het geding komen. Momenteel steek ik veel tijd in bestuurlijke en redactionele zaken bij RTV Stadskanaal en je kunt je vrije tijd maar eenmaal benutten”, aldus Bert Jan. De laatste ZMM zal in plaats van twee uur, drie uur gaan duren. Hierin de meest gedraaide muziek van de afgelopen jaren.. Ook Marc Dol komt nog eenmaal langs met het actuele 112 nieuws om 16.30 uur. Dat laatste zal in het vervolg te horen zijn op de vrijdagavond..

Vrijdagavond

Bert Jan blijft nog wel te horen via de lokale radio.  Samen met Alex Bos en Dorien Franken presenteert hij iedere vrijdagavond ’S-Express’. Hierin zitten vaste rubrieken zoals weerman Bertus Visser, een live- optreden van een lokale artiest of band, de minimix, interviews en nog veel meer.  Naast deze gegevens kent ’S-Express’ een muziekkleur: Soul en disco. Het radioprogramma is vanaf volgende week vrijdagavond een gezamenlijke productie van RTV Stadskanaal en Radio Parkstad uit Veendam.

Zaterdagmiddag

Op het tijdslot van de ZMM (15.00 – 17.00 uur) kun je vanaf 25 oktober luisteren naar (G)oud en Nieuw. Een vrolijk muziek programma gepresenteerd door Robert Schuuring. Ook dit programma is vanaf dat moment een gezamenlijke productie van RTV Stadskanaal en Radio Parkstad.

Archief ZMM: Met Wout van der Lei in 2008
Archief ZMM: Met Wout van der Lei in 2007
Archief ZMM - Met Neil Hendriks 2009
Archief ZMM – Met Neil Hendriks 2009
Archief ZMM - Zangeres Gabry in 2008
Archief ZMM – Zangeres Gabry in 2008

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-