Direct naar de inhoud.

Gemeentezanger’ Hadders neemt afscheid met gratis concert

  • door:
  • op:
B. Hadders (F: Taatgen)
B. Hadders (F: Taatgen)

BORGER – Bert Hadders neemt met een gratis concert afscheid als gemeentezanger van Borger-Odoorn. Het optreden is op zaterdag 25 oktober in cultuurpodium VanSlag in Borger. Dit speciale concert van Bert Hadders & Nozems is gratis toegankelijk voor alle inwoners van Borger-Odoorn. Bert Hadders was twee jaar lang gemeentezanger van Borger-Odoorn. Daarmee was hij de eerste ter wereld met deze functie.

In die tijd schreef hij tientallen liedjes in het Veenkoloniaal Drents die zich vaak afspelen in de gemeente waar hij ook geboren is: Borger-Odoorn. Inmiddels is hij met zijn band de Nozems al aan de derde cd toe: ‘De Bosklopper Tapes’.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 25 oktober in VanSlag te Borger mits in het bezit van een entreekaart. Deze kaarten zijn gratis te verkrijgen bij VanSlag; stuur een mail met je naam en huisadres naar info@vanslag.eu en vermeld ook hoeveel kaarten je wil ontvangen. (Maximaal twee kaarten per persoon). Aanvang 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-