Direct naar de inhoud.

Bewegen in Borger tijdens Senioren Actief!

F - sportdorp borger-odoorn.nlBORGER – Beweging is belangrijk, ook als je ouder wordt. Daarom vindt op zaterdag 25 oktober Senioren Actief! plaats. In sporthal De Koel/MFA het Hunzehuys in Borger kunnen 55-plussers de hele middag deelnemen aan proeflessen of een van de vrije sportieve activiteiten. Wethouder Frits Alberts trapt de dag om 14.00 uur af, waarna een gezamenlijke warming up volgt.

Beweging
De middag is bedoeld om zowel actieve als inactieve senioren kennis te laten maken met het beweegaanbod in Borger en omstreken. Belangstellenden kunnen zowel om 14.15 als om 15.15 uur meedoen aan lessen gym, dans, nordic walking en valpreventie. Het niveau van de lessen wordt aangepast aan de mobiliteit en fitheid van de deelnemers. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met biljart, koersbal en dynamic tennis, en zijn een fysiotherapeut, oorspecialist en opticien aanwezig.

Organisatie
Senioren Actief! wordt georganiseerd vanuit Sportdorp Borger, een initiatief dat er samen met de verenigingen in Borger voor wil zorgen dat er voor alle inwoners een passend beweegaanbod is. Ook GALM (Groninger Actief Leef Model) en STOA (STichting Ouderen Actief) werken mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-