Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Centrum Winkeliers gaan RTV Stadskanaal doorgeven op de ringleiding

F: v/l/n/r: Anne-Marchien Venekamp, Roel v/d Molen, Bert Jan Brinkman en Henk Otter.

Rechts: Anne-Marchien Venekamp, Roel v/d Molen (Centrum Winkeliers). Links: Henk Otter en Bert Jan Brinkman (RTVS).

STADSKANAAL – Stichting Lokale Omroep Stadskanaal heeft vandaag een overeenkomst gesloten met Algemene Handelsvereniging / Centrum Winkeliers Stadskanaal. Vanaf zaterdag 1 november zal RTV Stadskanaal te horen zijn op de ‘eigen’ ringleiding van de centrum winkeliers in het winkelcentrum van Stadskanaal.

Het winkelende publiek zal vanaf die datum tijdens de winkeltijden RTVS overal uit de luidsprekers horen. Nu is dat nog Sky Radio. Bestuurslid Anne-Marchien Venekamp (Intertoys Stadskanaal): “ We zijn blij dat we straks de lokale zender ook kunnen beluisteren op de ringleiding. Dit gaat interessante voordelen opleveren voor beide partijen. Een echte win-win situatie”. Penningmeester Roel van der Molen van de handelsvereniging: “Zo kunnen evenementen die wij als centrum winkeliers organiseren en waar de lokale omroep ook bij betrokken is straks ook op de ringleiding gehoord worden. Bovendien kunnen winkeliers die via RTV Stadskanaal willen gaan adverteren de klanten bereiken tijdens het winkelen”.

Penningmeester Henk Otter van RTV Stadskanaal is ook verheugd in de samenwerking. “Voor RTV Stadskanaal was dit een diep gekoesterde wens. Nu zijn we echt overal lokaal te horen. Via de ether, op de kabel, via de live-stream en nu ook op de ringleiding door heel het prachtige winkelcentrum van Stadskanaal”.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.